kucinghappy
Loading...

Tauke Jamu Dedah 5 Rahsia Kaya Sampai Boleh Jadi Jutawan Macam Dia

#Siapalah tak nak jadi kaya kan? Mesti setiap orang ada pasang angan-angan untuk sekurang-kurangnya menjadi orang ‘senang’ dan bebas huta...


#Siapalah tak nak jadi kaya kan? Mesti setiap orang ada pasang angan-angan untuk sekurang-kurangnya menjadi orang ‘senang’ dan bebas hutang.

#Kali ni, kami dapat kiriman email daripada salah seorang follower pengasas produk jamu yang agak terkemuka, khabarnya dah jadi jutawan pun

#Fuh, jom sama-sama kita share tips bebas hutang, cepat kaya ni!

1. Jangan biasakan diri berhutang

 2. Usaha & dekati Allah SWT

3. Cara survive jika kurang wang..

4. Kumpul duit ansuran tiap bulan

5. Saya cipta tabung dari bakal hutang

#Amacam? Ada berani nak follow tips ni? Apa yang kami nampak, tips yang diberikan ini memerlukan pengorbanan di permulaannya. Kena ada sifat survival & susah payah sikit pada awalnya.

#Tapi, jika pulangannya menguntungkan diri sendiri, tak salah kiranya jika kita cuba kan?

Sumber : Facebook Hanni Borhan/rotikaya

Related

Info 3880238854797001475

Post a Comment Disqus Comments

Loading...

Related Posts

Loading...
item