kucinghappy
Loading...

5 Gambar : Wajah lelaki mulia yang derma kereta untuk Ahmad Reza

Hari ini secara rasmi nya Ahmad Reza insan yang menjadi viral di media sosial kerana menaiki motosikal dari Sepang ke Pulau Pinang telah ...


Hari ini secara rasmi nya Ahmad Reza insan yang menjadi viral di media sosial kerana menaiki motosikal dari Sepang ke Pulau Pinang telah menerima pemberian seorang insan istimewa yang mana identiti nya di rahsiakan walaupun berjaya di kesan oleh pelayar media sosial.

Disini admin mempunyai beberapa keping gambar insan mulia ini, beliau merupakan seorang yang mempunyai naluri sorang bapa yang mudah tersentuh meilhat insan lain sanggup berkorban demi anak-anak mereka, kerana dia juga mempunyai anak.

Ternyata, nasib Ahmad Reza Samsuddin, 38, mendapat perhatian daripada rakyat Malaysia yang terbukti prihatin.

Bermula daripada gambarnya menjadi ‘viral’, sehinggalah kepada ramai yang simpati, mekanik jalanan itu menerima kereta Proton Iswara yang diberi seorang peniaga, petang tadi.

Bagi Ahmad Reza, dia perlu meneruskan hidup dan pada masa sama amat berterima kasih kepada keprihatinan rakyat Malaysia.

Pada saudara kita yang berhati mulia itu sama-sama kita doakan beliau juga di murahkan rezeki dengan apa yang beliau lakukkan -BSRelated

Viral! 1221076823912852365

Post a Comment Disqus Comments

Loading...

Related Posts

Loading...

Blog Archive

item