kucinghappy
Loading...

Bekas Guru Mendedahkan Sikap Sebenar Muridnya Yang Terlibat Insiden Gaduh Di Low Yat

#Lewat petang semalam, Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar telah pun mengeluarkan kenyataan bahawa insiden pergaduhan di Low Yat ...#Lewat petang semalam, Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar telah pun mengeluarkan kenyataan bahawa insiden pergaduhan di Low Yat tempoh hari sama sekali bukan berpunca daripada penipuan tapi sebaliknya melibatkan kes curi.

#Tak apalah biar pihak polis lakukan tugas mereka. Apa yang kami nak kongsikan ialah luahan sayu guru kepada lelaki yang terlibat dengan insiden pergaduhan terbabit.

#Menurut guru ini, dirinya cukup sedih dengan tindakan bekas pelajarnya itu yang bernama Jimmy (berbaju belang merah putih).

#Tambahnya lagi, Jimmy memang seorang yang taat namun tindakannya telah menghuru harakan dan menyusahkan ramai pihak hingga menyebabkan ibunya turut bersedih dan menangis.

"Seperti RM10 yang diberikan oleh saya kepada awak. Disebabkan hadiah itu, awak menjadi seorang pelajar yang cukup taat dan mengikuti segala arahan di sekolah namun selalu terlibat dengan aktiviti yang tidak sihat"


Guru berkenaan berharap Jimmy belajar daripada kesilapan dan ambil pengajaran dari apa yang berlaku. Sehingga kini status guru terbabit telah mendapat lebih 500 ‘share’ di laman Facebook.


Sumer Facebook : Noorul Aaron / http://www.beritamalaysia.my/ 

Related

Terkini 7496082845812411238

Post a Comment Disqus Comments

Loading...

Related Posts

Loading...

Blog Archive

item