kucinghappy
loading...

GADIS CARI CALON SUAMI TAWARKAN 400 EKAR KEBUN SAWIT BAGI YANG MEMENUHI SYARAT

GADIS CARI CALON SUAMI TAWARKAN 400 EKAR KEBUN SAWIT BAGI YANG MEMENUHI SYARAT July 5, 2015     cerita ,  Semasa     No comments ...

GADIS CARI CALON SUAMI TAWARKAN 400 EKAR KEBUN SAWIT BAGI YANG MEMENUHI SYARAT

KAHWIN
KAHWIN

#GADIS CARI CALON SUAMI TAWARKAN 400 EKAR KEBUN SAWIT BAGI YANG MEMENUHI SYARAT| Heboh satu facebook lantaran seorang gadis cantik memuat naik satu status mencari suami,lebih menarik apabila status itu mendapat perhatian ramai natizen lataran hadiah yang di tawarkan cukup menarik.
#katanya dia sedang mencari calon suami dengan ciri-ciri  hafal al-quran dan juga 500 hadist serta boleh jadi imam dan juga betul bacaan al-fatihah 5 qira’at,selain dari pada itu gadis itu juga menawarkan sesiapa yang mampu menjadi suaminya dengan syarat yang di tentukan akan mendapat hadiah dari pada keluarganya  berupa kebut sawit seluas 400 ekar dan sarang burung walit.perggghhh! mendididh darah aku nak kahwin lagi satu tengok status awek nie,korang tau x.
awek cun cari jodoh 2


11403165_1638927033020450_8513734131700300149_nawek cun cari jodoh

eberita cari jodoh

Gadis dengan nama facebook Yang kasih akmal juga menyatakan tawarannya terbuka kepada semua lelaki di utamakan kepada yang bujang sahaja suami orang take note! katanya
Tulah sebenanya yang den tak boleh nak terima, punah la harapan macam nie,takkan den nak buat drama kahwin 6 minggu pulak kan..aku bagi peluang nie pada siapa yang beminat..sila pm dia  facebook Yang kasih akmal.
Buat masa ini kami dah cuba beberapa kali menghubungi beliau namun masih menemui jalan buntu untuk mengesahkan perkara tersebut. sumber

Related

Viral! 8243375293540559537

Post a Comment Disqus Comments

Related Posts

loading...

Blog Archive

loading...
item