kucinghappy
Loading...

Gambar Hantu Di Rakam Oleh Google Street View

Dipetik dari TechEBlog, Google Maps telah merakam gambar pemandangan jalanan selama beberapa tahun dan raksasa mesin pencari itu telah m...


Dipetik dari TechEBlog, Google Maps telah merakam gambar pemandangan jalanan selama beberapa tahun dan raksasa mesin pencari itu telah merakam objek menarik. Objek ini ditangkap di lokasi yang berada di atas tasik Switzerland.

Website TechEBlog memberikan maklumat mengenai langkah-langkah untuk melihat secara langsung penemuan objek tersebut. Anda boleh melihat sendiri dengan melakukan copy dan paste kordinat lokasi 47.110579, 9.227568.

Lakukan zoom-in hingga anda berada di 'street view'. Selepas itu anda boleh melihat objek misteri tersebut. Objek aneh tersebut kelihatan blur pada paparan Google 'street view'.

Google Street View merupakan teknologi yang dipaparkan dalam Google Maps dan Google Earth yang menyediakan pemandangan panorama dari kedudukan di sepanjang jalan di seluruh dunia. Perkhidmatan ini telah dilancarkan sejak 25 Mei 2007 dan memaparkan pemandangan jalan raya serta bandar di pelbagai negara di seluruh dunia. Dairishare

Related

Seram 9216536760125499781

Post a Comment Disqus Comments

Loading...

Related Posts

Loading...

Blog Archive

item