kucinghappy
Loading...

Gempar!!! Akhirnya Farah Liana Secretary Di Plaza Lowyat Dedahkan Punca Sebenar Disebalik Pergaduhan!

KUALA LUMPUR - Insiden pergaduhan di Plaza Low Yat semalam masih hangat menjadi bualan netizen di media sosial. Laporan awal menyatakan...


KUALA LUMPUR - Insiden pergaduhan di Plaza Low Yat semalam masih hangat menjadi bualan netizen di media sosial.

Laporan awal menyatakan (dari pihak Low Yat), suspek didakwa mencuri sebuah telefon bimbit di premis Oppo. Namun, dari pihak tertuduh pula mendakwa mereka telah ditipu oleh kakitangan Oppo yang menjual telefon bukan tulen.

Tampil seorang gadis bernama Farah Liana, setiausaha di Plaza Low Yat mendedahkan sebaliknya.

"Bukan! Bukan kes tipu! Hurmmm kenapalah perlu percaya dengan blogger semua? Management staff semua Melayu. Hal penipu, pelanggan akan datang cari kami kalau tak dapat selesaikan masalah.

"Plaza Low Yat pekerjanya ramai Melayu. Kedai-kedai yang menyewa saja Cina. Kami pening kepala, korang lagi nak backup! Kes-kes yang kami terima banyak orang kita sendiri yang buat.

"Korang nak bengang dengan budak-budak yang kena pukul dengan Cina itu, ikut koranglah. Tetapi kami pekerja-pekerja Melayu di sini sudah cukup malu dengan budak-budak Melayu yang buat hal di sini," katanya dalam kenyataan yang dimuat naik di sebuah Facebook page popular. - THEHYPEMEDIA.COM

Related

Viral! 2453780017691469891

Post a Comment Disqus Comments

Loading...

Related Posts

Loading...

Blog Archive

item