kucinghappy
Loading...

Kemalangan Maut dua Rekan Kaki Terputus Usus Terburai

Kemalangan Maut dua Rekan Kaki Terputus Usus Terburai |  Mengerikan kemalangan maut yang berlaku di di Kilometer 64.8, lebuh raya PLUS a...


kaki tangan putus
Kemalangan Maut dua Rekan Kaki Terputus Usus Terburai | Mengerikan kemalangan maut yang berlaku di di Kilometer 64.8, lebuh raya PLUS arah utara, di Simpang Renggam dalam kejadian kira kira jam 1.30 petang 13.07.2015.
kedua mangsa warga bangladesh berusia 30 an yang baru bekerja di syarikat penyelenggaraan maut ditempat kejadian akibat mengalami kecideraan teruk pada bagian perut yang mengakibatkan usus terburai,selain dari pada itu anggota tubuh bagian kaki juga terpisah dari tubuh.
Difahamkan, ketika kejadian mangsa bersama rakannya yang terselamat berada di bahagian tepi besi penghadang tengah lebuh raya berkenaan sebelum kereta dipandu lelaki awal 30-an hilang kawalan dan merempuh mereka.Akibat kejadian itu, sebahagian tubuh kedua-dua mangsa yang belum diketahui identitinya itu berkecai manakala pemandu kereta terbabit turut cedera di kepala.
Gambar sekitar kemalangan.
gambar dibawah adalah gambar yang tidak di sensor,gambar juga mengandungi bahan-bahan yang bisa menyinggung emosi anda,kami sarankan kepada anda agar tidak meneruskan untuk melihat gambar selanjutnya.kami tidak akan bertanggung jawab sekiranya anda mendapat sembarang masalah yang akan anda hadapi.

putus tangan
putus kaki
putus kaki dan tangan
kemalngan
kemalangan maut1
kemalangan maut
kemalangan maut ngeri
 sumber http://eberita.org/kemalangan-maut-dua-rekan-kaki-terputus-usus-terburai/

Related

Viral! 3453487962065386843

Post a Comment Disqus Comments

Loading...

Related Posts

Loading...

Blog Archive

item