kucinghappy
loading...

Lelaki Tinggalkan Gadis Cantik Demi Seorang Janda

#Kisah dan gambar seorang lelaki meninggalkan kekasih transgendernya demi seorang janda tersebar di laman sosial. #Menurut individu yang...

Pelik……!!! Lelaki Tinggalkan Gadis Cantik Demi Seorang Janda

#Kisah dan gambar seorang lelaki meninggalkan kekasih transgendernya demi seorang janda tersebar di laman sosial.

#Menurut individu yang memuat naik gambar tersebut, Azhar Idris, lelaki itu meninggalkan kekasih transgender (pelajar UiTM) untuk seorang janda yang menjadi pilihan hatinya.

“Janda sememangnya kini menjadi pilihan lelaki pada masa ini.

“Yang gambar seorang itu, ex transgender mamat tu. Yang girl dalam gambar berdua itu, janda yang dia couple,” dedah Azhar yang mengakui mengikuti Instagram milik ‘gadis’ transgender berkenaan.

“Transgender itu kawan kepada kawan saya di UiTM Shah Alam ini. Dengar macam baik orangnya, study pun PhD. Tapi itulah, tak sangka dia pondan,” katanya disusuli gelak ketawa.

Tampil seorang individu turut mengaku mengenali ‘gadis’ transgender ini.
“Saya pun kenal dia. Yes, dia baik orangnya. Tahu juga pasal kes putus dia dengan ex boyfriend tu.

22

Dengar (cerita) dia kena buatan ilmu hitam orang selepas putus dengan mamat tu. Tapi dengar cerita, ex dia masih mencari dia tetapi dia dah tak nak dekat lelaki tu,” katanya.

Dengan wajah yang persis gadis, tidak nampak ketara seperti seorang lelaki. Netizen pula tidak putus-putus memuji kecomelan ‘gadis’ transgender ini berbanding memfokuskan kepada lelaki dan janda tersebut.

Dalam kes seperti ini, hanya ada dua perkara yang mungkin berlaku sama ada, pilihan sendiri atau hormon/naluri kewanitaannya terlebih. Bagaimanapun, marilah kita berdoa agar beliau kembali ke pangkal jalan. sumber

Related

Thailand 4427485430286081063

Post a Comment Disqus Comments

Related Posts

loading...

Blog Archive

loading...
item