kucinghappy
loading...

Membongkar Aruni Ashikin Ramli

USTAZ LANGGAN PELACUR DIBULAN PUASA - SIAPA ZARA? Assalamualaikum... BACA NAMA SEBENAR DATO VVIP TERSEBUT DI SINI Du...

USTAZ LANGGAN PELACUR DIBULAN PUASA - SIAPA ZARA?

Assalamualaikum...


BACA NAMA SEBENAR DATO VVIP TERSEBUT DI SINI



Dulu saya pernah tulis tentang wanita ni..
dia bergiat aktif mencari pelanggan di facebook.
Lelaki2 yang berurusan dengan dia pun tak segan silu
tinggalkan komen di laman facebook wanita ni
dengan niat nak dapat khidmat seks dari wanita yang hanya dikenali sebagai Zara.
kalau tahu facebook dia pergi la check ..
entah2 suami awak,jiran awak,teman lelaki awak
pun adalah salah seorang "peminat" dia...


Kalau betul la seperti apa yang didakwa,
ianya memang sesuatu yang amat memalukan dan menjatuhkan
imej  seorang yang bergelar ustaz.
Apatah lagi dibulan yang mulia ni tergamak mereka melakukan perkara yang terkutuk .
update:kabarnya dato yang bergelar ustaz tu dah buat laporan polis
sebab fitnah yang dibuat oleh Zara ni..
melacur pun dia sanggup apa lagi setakat fitnah..kan?

Nak tahu siapa Zara ni??
Khabarnya dulu dia pernah berniaga
menjual sabun keluaran nya sendiri.
Tapi mungkin kurang mendapat sambutan dia
dah tak jual lagi sabun kecantikan tu..


Sebenarnya nama sebenarnya ialah Aruni Asyikin binti Ramli.
dan dia dikatakan salah seorang penjawat awam.
tak pasti pulak adakah sekarang dia 
masih memegang jawatan seperti yang tertera di bawah.






 Entry saya ni bukan lah nak memalukan dia..
dia sendiri berani mendedahkan diri dia  dengan
menyebarkan gambar2 nya di laman sosial ni
dengan niat nak mencari pel;anggan..
Saya harap kita masing2 berhati2 ..

Bukan sorang dua yang dah nasihat kan dia..
tapi semuanya tak diterima..
dia bagi alasan orang nasihat kasar la,tak hormat dia la..
sedangkan ada juga yang nasihatkan dia dengan lemah lembut.
Tapi kalau dah niat nak berubah pun tak de
cakap apa pun memang tak diterima..

sama2 lah kita doakan semoga dia diberi petunjuk
dan harap ada tindakan diatas page haram dia tu..
tak tahu kenapa langsung tak de tindakan..


Gila Berani.. Zara Nak Dedah Lagi VVIP Yang Langgan Seksnya!

Nampaknya, pelacur kelas atasan yang menggelarkan dirinya sebagai Zara XXX ini bukan wanita bodoh yang boleh dipermainkan sesuka hati oleh lelaki jalang.
Apa tidaknya, dia bukan sahaja tidak mengenal erti malu mahupun dosa pahala malah berani bertindak licik tidak kira terhadap orang ternama mahupun berpangkat.
Jika semalam, kecoh dengan pendedahan berani matinya tentang seorang ustaz lulusan Universiti Al-Azhar Mesir berpangkat Datuk yang masih berhutang sebanyak RM3,000 selepas mendapatkan khidmat seksnya selama tiga jam.

BACA: Pelacur Dedah Ustaz Langgan ‘Khidmatnya’ 3 Jam, Hutang 3 Ribu

Terbaharu, muncul lagi kenyataan menerusi laman Facebooknya Zara XXX High School – Zara Extreme mendakwa dia mempunyai banyak pelanggan daripada golongan VVIP yang masih lagi tidak melunaskan bayaran.
Bagaikan mencari mangsa baru, Zara memberitahu akan mendedahkan kesemua identiti individu termasuk yang bergelar ‘Yang Berhormat’ itu bermula hari ini.
2
Anehnya, Zara seolah-olah sengaja memberi hint tersebut lebih awal seperti ada sesuatu yang tidak kena.
Senang cakap, modus operandi nampak jelas ingin mengugut lelaki yang mempunyai gelaran Yang Berhormat itu.
Malah, jika difikir-fikirkan mana mungkin kepada seseorang yang mempunyai berpangkat Datuk dan mempunyai gelaran Yang Berhormat tidak mempunyai wang sehingga sanggup berhutang dengan seorang pelacur.
Entah-entah, pangkat dan gelaran itu hanyalah omongan kosong Zara semata-mata untuk meletakkan dirinya sebagai pelacur kelas atasan. Ermm… siapa tahu?
Tetapi yang peliknya, kisah pelacur ini sudah lama tersebar sehinggakan ramai yang mencari siapakah sebenarnya wanita yang menggelarkan dirinya Zara ini.
Menurut satu sumber, Zara dikatakan adalah seorang penjawat awam yang bertugas sebagai pembantu tadbir undang-undang gred 17 di bahagian kehakiman negara.
1
Namun, sejauh mana kebenaran infomasi ini sendiri masih menjadi tanda tanya.
Difahamkan, selain memberi perkhidmatan seks, Zara dikatakan mempunyai kelas sendiri iaitu kelas urutan zakar dan pernah menjual ubat kuat lelaki maskulin yang tiada kelulusan daripada Kementerian Kesihatan (KKM).
Apa yang kami pasti, Zara sememangnya gemar melayan suami orang seperti mana yang pernah diluahkan pelacur ini menerusi status-statusnya.
Kesimpulannya, wanita-wanita khususnya para isteri perlu sentiasa peka dengan aktiviti para suami bagi mengelakkan mereka terlibat dengan perkara sebegini. – MYNEWSHUB.CC
Video Zara melayan pelanggannya di telefon
Tentang Aruni Ashikin

Melalui pengamatan saya berdasarkan dari blog dan Facebook perempuan ini dan dari sumber rakan-rakannya, dapatlah saya rumuskan perihal dia seperti berikut.

Masa muda ( dari cerita rakan sekolah )

Aruni Ashikin Bt Ramli berasal dari XXXX, Terengganu. Dia bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsaan XXXX dari 2003-2007 (Tingkatan 1-5). (Jadi umurnya sekarang 25 tahun). Dia datang ke sekolah dengan memandu kereta dan kadang-kadang menunggang motosikal. Tidak dapat dipastikan dari mana dia mendapat kenderaan itu.

Sumber dari Aruni sendiri

Dia adalah kacukan Siam (ibu) dan Bugis (bapa). Dia mendakwa bekerja sebagai pegawai undang-undang ( sebenarnya dia cuma pembantu tadbir undang-undang gred 17 ).

Dia berkahwin atas pilihan keluarga. Suaminya adalah seorang developer class A. Suaminya juga ahli umno berpangkat Dato'. ( tetapi apa nama suaminya dan gambar suaminya langsung tidak ada )

Dia mempunyai syarikat sendiri yang menjual barang kecantikan jenama C'love dan juga ubat tenaga batin Lelaki Maskulin dan Maskulin Gold. Dia juga sering menyebut perkataan lab dan factory kononnya produk yang dihasilkannya melalui proses di makmal dan dan dibuat di kilang. ( Nama dan lokasi makmal dan kilang tidak pernah disebut).

Dia mengatakan bahawa dia tinggal di kondominoum OneKL.

Dia juga mengatakan mempunyai peguam sendiri dan juga 7 orang pengawal peribadi.

Semasa banjir besar di Malaysia pada Disember tahun lepas, dia mengatakan telah ke pantai timur untuk memberi bantuan kepada mangsa banjir. Selain itu juga, dia mengatakan suaminya meninjau keadaan banjir dengan helicopter.

Dia juga mengatakan sedang hamil. Pada 1 Februari lalu dia mengatakan hamil 7 bulan genap. Saya telah post mengenai perkara ini sebelum ini.

***

Itulah yang saya dapat rumuskan dari kedua-dua sumber. Apa yang diceritakan oleh kawan-kawannya langsung tidak diceritakan oleh dia. Apa yang sama cuma fakta bahawa dia adalah kacukan Siam+Bugis.

ARTIKEL DI COPY PSTE 100% DARI BLOG http://arunicase.blogspot.com/2015/03/tentang-aruni-ashikin.html?m=1





SUMBER : KUCINGHAPPY.COM

Related

Viral! 414827395406765396

Post a Comment Disqus Comments

Related Posts

loading...

Blog Archive

loading...
item