kucinghappy
Loading...

SEORANG BUDAK UMUR 8 TAHUN BERKAHWIN DENGAN NENEK UMUR 61 TAHUN

BACA:  Budak 9 tahun dari Mexico ini lahirkan anak luar nikah Seorang budak lelaki bersekolah rendah berumur 8 tahun telah berkahwin ...

as3
BACA:  Budak 9 tahun dari Mexico ini lahirkan anak luar nikahSeorang budak lelaki bersekolah rendah berumur 8 tahun telah berkahwin dengan seorang nenek yang telah berusia 61 tahun kerana hanya hantu nenek moyangnya yang menyuruh dia berbuat begitu. Budak lelaki itu, Sanele Masilela, berkahwin dengan wanita yang sebaya dengan neneknya, Helen Shabangu yang sudah berkahwin dan mempunyai 5 anak. Budak lelaki yang berasal dari Tshwane, Afrika Selatan itu bermimpikan mengenai nenek moyangnya yang sudah mati untuk berkahwin dengan Helen kerana takut mengenai akibat yang menanti mereka jika dia tidak berbuat begitu. Mereka membayar sebanyak RM1,500 untuk pakaian pengantin dan lebih dari RM3,000 untuk majlis perkahwinannya yang telah diatur kurang dari 2 bulan.
Tetapi selepas berkahwin, Sanele dan Helen tidak tinggal bersama dan menjalani kehidupan normal seperti sebelumnya iaitu seperti orang tidak berkahwin. Sanele meluahkan hasrat untuk berkahwin dengan orang sebayanya apabila dia meningkat dewasa kelak.
s5
as4
as2
as

Related

Viral! 1661432004281033585

Post a Comment Disqus Comments

Loading...

Related Posts

Loading...

Blog Archive

item