kucinghappy
loading...

TERDESAK! WANITA BERTUDUNG MEROMPAK 7 ELEVEN! (VIDEO)

Wowwww!! Perompak versi pasangan couple.. alolo soooo sweet! Boleh dinobatkan sebagai couple of the year dah pasangan perompak ni. ...




Wowwww!! Perompak versi pasangan couple.. alolo soooo sweet! Boleh dinobatkan sebagai couple of the year dah pasangan perompak ni.

Apa lah.. Dapat boifren pun ajar makwe pergi merompak, dan yang paling dasyatnya tu si makwenya ni bertudung. Tak malu ke bertudung tapi buat kerja merompak macam tu.. Menjatuhkan imej wanita bertudung jela perempuan ini.

Aksi rompakan pasangan ini berjaya dirakam melalu camera tertutup CCTV di sebuah kedai serbaneka 7-Eleven di Bukit sentosa, Bukit Beruntung beberapa hari yang lepas. Kejadian berlaku kira-kira jam 8 malam.

Siap dengan bawak beg lagi uolsss.. Gomez dok fikir jugak apa la yang dia nak buat dengan beg galas tu. Rupa-rupanya dia nak sebat rokok hahaaaa! Aduhaiiii rokok pun korang nak sapu jugak ke?? Apesal tak ambil sekali dengan lighter?

Zaman sekarang ni wanita bertudung pun nak berani nak merompak, itu la orang cakap peribadi seseorang tak boleh diukur dari tudung. Malang betul dapat pakwe macam tu, ajar awek buat benda bukan-bukan.-TiraGomez/UtaraNews.com


MasyaAllah, kelihatan wanita bertudung pun sudah berani buat kerja begini.. Rakaman CCTV rompakan di 7E Bukit Sentosa, Bukit Beruntung beberapa hari lepas. Berhati hati semua yang keluar waktu malam.. Wowberita.org / Kakishare

MasyaAllah, kelihatan wanita bertudung pun sudah berani buat kerja begini.. Rakaman CCTV rompakan di 7E Bukit Sentosa, Bukit Beruntung beberapa hari lepas. Berhati hati semua yang keluar waktu malam..
Posted by Kaki Share on Friday, July 10, 2015

Related

Youtube 3906073234046014566

Post a Comment Disqus Comments

Related Posts

loading...

Blog Archive

loading...
item