kucinghappy
loading...

Apa Reaksi Bella Dally Bila Nazim Othman Buat Trick #SiapaDiana?

Diana, nama ni amat popular sejak minggu lepas makin popular di media sosial. Apatah lagi jika ada kalangan awek-awek yang dapat pesanan ri...

Diana, nama ni amat popular sejak minggu lepas makin popular di media sosial. Apatah lagi jika ada kalangan awek-awek yang dapat pesanan ringkas daripada teman lelaki macam ni:-
Teman Lelaki : Sayang tadi abang jatuh motor, nasib baik ada Diana tolong tadi.
Awek: Siapa Diana??? ( dengan penuh rasa cemburu)
Sehingga kini tiada seorang pun tahu siapa itu Diana dan bagaimana rupa beliau tetapi #SiapaDiana turut trending di Twitter. Ramai kaum lelaki yang tidak lepas peluang untuk mengenakan helah tersebut kepada teman wanita mereka termasuk aktor Nazim Othman yang telah lakukan helah itu pada kekasih hatinya Bella Dally.
Apa agaknya respon Bella?
Niat di hati nak buat eksperimen “siapa Diana?” Maka saya pun whatsapp la. Tapi kan, dia tak reply “siapa diana?” , dia terus call tanya accident teruk ke. OMG I feel so bad, but best jugak because I know she cares about me more rather than acting like a typical girl. ( walaupun akhirnya dia tanya jugak Siapa Diana? ) Hihi. #siapadiana ???????????? ( siapa tak tau pasal “siapa diana” boleh boleh la menggunakan teknologi untuk Google artikel “siapa Diana” . takkan guna internet data / wifi semata-mata nak bukak IG kan? ???? )
Dengan pantas Bella terus hubungi Nazim dan ingin tahu keadaan beliau. Sweet kan?  Harapnya mereka berdua ini cepatlah ke jinjang pelamin. Dua-dua sudah saling menyayangi dan ambil berat diantara satu sama lain. Beautifulnara

Related

Viral! 8279861570214008358

Post a Comment Disqus Comments

Related Posts

loading...

Blog Archive

loading...
item