kucinghappy
Loading...

Bunuh lepas cubaan rogol gagal

BEIJING - CHINA. Seorang pelajar universiti yang dilaporkan hilang hujung minggu lalu ditemui mati dibunuh oleh seorang lelaki yang juga m...

 Zhou Yunlu

BEIJING - CHINA. Seorang pelajar universiti yang dilaporkan hilang hujung minggu lalu ditemui mati dibunuh oleh seorang lelaki yang juga merupakan rakan sekelasnya.

Memetik laporan Xinhua, suspek dikenali sebagai Li membunuh Zhou Yunlu, yang merupakan pelajar tahun dua Jurusan Komunikasi di University of China selepas gagal merogol mangsa.

Sementara itu, People Daily Online melaporkan, Yun Lu dilaporkan hilang pada Ahad lalu selepas dikatakan menghadiri penggambaran filem amatur yang diarahkan oleh suspek.

Menurut rakannya, kehilangan mangsa disedari selepas dia gagal menghadirkan diri pada majlis perkahwinan sehari selepas itu.

Tambah rakannya lagi, mereka cuba untuk menghubungi mangsa namun telefon bimbitnya dimatikan.

Mayat mangsa ditemui di kawasan kediaman berhampiran wilayah Chaoyang di Beijing di mana lokasi yang dipercayai suspek dan mangsa melakukan penggambaran.

Suspek mengaku bersalah melakukan perbuatan itu namun polis masih belum menjumpai senjata yang digunakan dalam pembunuhan tersebut. Sinar Harian

Lihat 6 foto paling ngeri di sini

Related

Terkini 87309340976395811

Post a Comment Disqus Comments

Loading...

Related Posts

Loading...

Blog Archive

item