kucinghappy
Loading...

Betul Ke Ghost Museum Penang Baru Dibuka Ini Bikin Ramai ‘Histeria’?

Pertama sekali, korang jangan tertukar antara Ghost Museum dengan Penang War Museum. Ia sama sekali dua tempat yang berlainan walaupun Pe...

penang
Pertama sekali, korang jangan tertukar antara Ghost Museum dengan Penang War Museum. Ia sama sekali dua tempat yang berlainan walaupun Penang War Museum memang sudah terbukti ‘keras’.
Ghost Museum merupakan tarikan baru yang terdapat di Pulai Pinang dan mula dibuka kepada orang ramai beberapa bulan yang lalu. Tapi yang menarik sangat Ghost Museum ini sampai orang beratur panjang?
Ada hantu betul ke?

Alang-alang dah sampai Pulau Pinang

museum6
Kalau korang pergi bercuti ke Pulau Pinang, boleh lah singgah ke Ghost Museum yang terletak di Lebuh Melayu, Georgetown ini. Alang-alang dah sampai sana kan.
Entah-entah orang Pulau Pinang pun tak tahu Ghost Museum ni ada dekat tempat mereka.
hanttuu

Hantu 1 Malaysia

cina
Kami tengok dekat sini macam-macam jenis hantu ada, kira 1 Malaysia. Hantu yang terkenal dalam kalangan orang Cina dan Melayu la senang kata. Hantu luar negara pun ada.
museum5

Harga tiket?

tiket
Screen Shot 2015-09-09 at 3.14.40 PM
Untuk info lebih lanjut boleh tengok di Facebook page Ghost Museum Penang. Kalau nak jumpa hantu sebenar kami cadangkan pergi ke Penang War Museum, lagi real beb!

Related

Viral! 4522623849884764764

Post a Comment Disqus Comments

Loading...

Related Posts

Loading...

Blog Archive

item