kucinghappy
loading...

5 FAKTA Bila AF Bakal Dinobatkan Sebagai Juara Akademi Fantasia AF2015 !!

Tak dinafikan lagi Akademi Fantasia 2015 dapat sambutan yang amat menggalakkan. Ramai yang akan duduk dengan family setiap Ahad malam unt...

Bila
Tak dinafikan lagi Akademi Fantasia 2015 dapat sambutan yang amat menggalakkan. Ramai yang akan duduk dengan family setiap Ahad malam untuk menyaksikan persembahan peserta-peserta kegemaran mereka.
Pejam celik AF2015 dah nak sampai ke penguhungnya. Dalam banyak-banyak peserta, Bila AF yang paling menonjol dan mendapat perhatian. Sebab itu kami rasa Bila bakal dinobatkan juara AF2015. Jom kita lihat apa sebab-sebabnya.. Hehe
1) Konsisten setiap minggu
Screen Shot 2015-10-05 at 1.35.26 AM
Bagi yang mengikuti perkembangan persembahan Bila, korang pasti setuju bahawa Bila telah menunjukkan persembahan yang konsisten dari minggu pertama lagi. Jarang sekali mengecewakan.
2) Pilihan Juri-juri
Screen Shot 2015-10-05 at 1.52.07 AM
Nampaknya, juri-juri pun memang berkenan benar dengan Bila. Asyik puji comel je! Haa.. bukan diorang puji comel je, malah diorang juga sangat kagum dengan suara Bila.
3) Vokal bukan sekadar rupa
bila 2
Biar pun potongan badan tidak secantik peserta-peserta perempuan yang lain, Bila peserta perempuan yang paling menonjol dalam AF2015 ni. Setuju tak?
4) Punyai ramai peminat
Screen Shot 2015-10-05 at 1.32.42 AM
Selain itu, Bila juga mempunyai ramai peminat. Sampai riuh dewan dibuatnya apabila diorang sorak nama Bila! Bila! Bila! Fuhh power betul penangan Bila ni!
5) Karakter yang sangat menarikScreen Shot 2015-10-05 at 1.35.42 AM
Karakter yang amat sporting dan happy go lucky antara sebab Bila disenangi orang ramai dan cikgu-cikgunya. Anda boleh tengok sendiri di Diari AF2015.
So, macam mana pendapat anda? Bila ada ciri-ciri juara yang bakal dilahirkan Akademi Fantasia 2015 tak? Huhuuu
Sumber: Ohbulan

Related

Viral! 3463342380271397916

Post a Comment Disqus Comments

Related Posts

loading...

Blog Archive

loading...
item