kucinghappy
Loading...

Farah Mendosa BUAT HAL Lagi ! Muat Naik Video Seksi Melampau Ke Instagram Hingga DIKECAM !

Artis hot Fara Mendoza mendapat populariti sekelip mata setelah mendedahkan perbualannya di WeChat dengan pelakon Fizz Fairuz yang s...


Artis hot Fara Mendoza mendapat populariti sekelip mata setelah mendedahkan perbualannya di WeChat dengan pelakon Fizz Fairuz yang sudah beristeri. Sejak itu Fara mula dikenali ramai dan kini mempunyai lebih 100,000 pengikut di Instagram.

Semalam, Fara telah memuat naik satu video seksinya ke Istagram. Video itu menampilkan Fara baru pulang kerja sedang menaiki sebuah kereta mewah.


Aksinya mendapat reaksi negatif pengikutnya di Instagram.


Mungkin disebabkan kritikan yang diterima, Fara telah memadam video tersebut. Apa yang menarik perhatian, Fara tidak memandu kereta itu, sebaliknya duduk di kerusi penumpang. Untunglah ada yang hantar pulang ke rumah dari tempat kerja dengan menaiki kereta mewah.

Apa pun, diharap Fara akan lebih berhati-hati sebelum memuat naik video selepas ini. Bila kena kecam nanti susah payah pula mahu padamkan, bukan? Semoga Fara akan sukses selalu dan tak sabar kami nak lihat filem terbaru lakonan Fara.

Related

Viral! 274312019966725100

Post a Comment Disqus Comments

Loading...

Related Posts

Loading...

Blog Archive

item