kucinghappy
loading...

GEMPAR!!! Video Lucah Atikah Suhaime Didakwa Video Aksi Kamasutra 1 Lawan 2 Viral Di Laman Sosial?

Video Lucah Atikah Suhaime Didakwa Video Aksi Kamasutra 1 Lawan 2 |  Didalam video lucah yang di katakan membaitkan 3 artis berkenaan kat...

images
Video Lucah Atikah Suhaime Didakwa Video Aksi Kamasutra 1 Lawan 2 | Didalam video lucah yang di katakan membaitkan 3 artis berkenaan katanya, terdapat aksi pelakon Ammar Alfian dan seorang lagi pelakon baru Idris Khan sedang "meratah" seorang pelakon wanita muda.
Tapi buat masa sekarang, video tu hanya sekadar persepsi dikalangan penggiat seni serta netizen didalam forum-forum sosial..
Walaupun Ammar Alffian sendiri telah nafi bahawa dia berlakon dalam video tu, nampaknya para netizen lebih cenderung untuk percaya video tu wujud.. Bak kata pepatah.., kalau tak ada angin, takkan pokok nak bergoyang
Pelakon wanita yang dikaitkan dengan aksi mengawan kembar dalam video  jugak menafikan yang dia beraksi sedemikian.. Katanya.., dia tak taupun video tu ada..
ammar sex
Ada sorang forumer dilaman sosial mendedahkan.., berkemungkinan besar video aksi kamasutra posisi bertiga tu masih dalam simpanan pelakon-pelakon berkenaan.. Dan video tu kini hanya orang tertentu saja yang boleh tengok..
Sumber: Eberita.org

Related

Youtube 3366721603469626599

Post a Comment Disqus Comments

Related Posts

loading...

Blog Archive

loading...
item