kucinghappy
Loading...

Kisah Sebenar Gadis Bertudung Berusia 21 Tahun Di Tinggalkan Di Tepi Jalan Di Alor Setar...

AWIEN terpaksa mengambil daun di pokok untuk menutup tubuh sambil berjalan kaki meminta bantuan. Alor Setar: “Saya terpaksa mencari dau...

AWIEN terpaksa mengambil daun di pokok untuk menutup tubuh sambil berjalan kaki meminta bantuan.
Alor Setar: “Saya terpaksa mencari daun untuk menutup tubuh selepas ditinggalkan di tepi jalan dalam keadaan hanya berpakaian dalam dan berjalan sejauh beberapa meter untuk meminta bantuan sebelum diselamatkan seorang lelaki lalu dibawa ke masjid dan diberi pakaian.”
Demikian kata seorang gadis yang mahu dikenali sebagai Awien, 21, ketika menceritakan pengalaman mengaibkan selepas diserang dua wanita dan seorang lelaki yang memukul sebelum menanggalkan pakaiannya.
Dia kemudian ditinggalkan di tepi jalan di Jeniang, Sik, dekat sini, Ahad lalu akibat perselisihan faham berkaitan bekas teman lelakinya.
Dalam kejadian kira-kira jam 2.30 petang, Awien yang berada di sebuah pusat siber berhampiran Masjid Aman, di sini, kerana sedang menunggu teksi untuk pulang ke kampungnya terkejut apabila didatangi wanita berusia 30 tahun yang juga isteri kepada bekas teman lelakinya bersama seorang lelaki berusia 32 tahun dan seorang lagi wanita yang kemudian menyerangnya.
Menurutnya, dia kemudian meminta untuk berbincang dan menyelesaikan secara baik kerana orang ramai menyaksikan kejadian itu -HMETRO

Related

Viral! 3930896399590766249

Post a Comment Disqus Comments

Loading...

Related Posts

Loading...

Blog Archive

item