kucinghappy
loading...

MEMALUKAN!!! Bekas Pegurus Sebar Video Nad Zainal Terkangkang dan Kurang Ajar di Rumah Anak Yatim?

Tidak tahan dengan tuduhan melulu di dalam rancangan Melodi lepas, bekas pengurus Nad Zainal, Along Zuren akhirnya membongkar semua perkara ...

Tidak tahan dengan tuduhan melulu di dalam rancangan Melodi lepas, bekas pengurus Nad Zainal, Along Zuren akhirnya membongkar semua perkara buruk Nad.

 Saya sudah lama berdiam diri kerana kedua-dua belah pihak bersetuju untuk menjaga aib satu sama lain. Namun, kesabaran saya seperti teruji apabila dia (Nad) membuat kenyataan sebegitu (melarikan duit Nad Zainal) di Melodi. “Ini bukan kali pertama”
 Saya sudah dikhabarkan mengenai perkara ini beberapa kali. Jujur saya katakan tuduhan yang dilemparkan kepada saya tidak berasas. Saya tidak teragak-agak untuk mengeluarkan bukti yang ada demi membersihkan nama baik saya. Bukan niat untuk memburukkan sesiapa namun Nad yang memulakan perkara ini,
 Along juga mendedahkan  video perangai buruk Nad Zainal yang kurang ajar di rumah anak yatim.

 Haa ni kau nad zainal.. Pakai tudung.. Pergi event kem ramadhan.. Dekat rumah anak yatim klang.. Masuk rumah anak yatim.. Tak salam pengurus atau pengetua anak yatim.. Main handfon dari masuk sampai habis.. Budak2 buat persembahan depan kau.. Kau boleh duk terkangkang.. Main handfon.. Tak layan anak2 yatim tu.. MEMALUKAN.. Kesian anak2 yatim tu macam org bodoh depan kau...!!! Lepas tu bergambar pun sekejap pas tu blah.. Lepas tu admin fans club lain satu team ngn kau masa tu.. Malu dengan perangai kau.. N then pihak yoes mengadu tak puas hati kenapa artis POPULAR.. popular ke?? Perangai macam ini.. Ni aku dapat info semua dari admin fans2 clib artis lain.. Aku pun tak pergi event ni sebab aku dh x keje ngn kau.. Sbb kau ngn family kau.. Kau memalukan aku.. Aku akan saman malu kat kau!!! - mviralnews

Related

Viral! 6752642086837008734

Post a Comment Disqus Comments

Related Posts

loading...

Blog Archive

loading...
item