kucinghappy
loading...

MOHON SEBARKAN!! Kisah Benar Wanita Dirogol Negro Ketika Buang Air Kecil di Stesyen Minyak Seorang Diri

Kisah Benar  Wanita Dirogol Negro Ketika Buang Air Kecil di Stesyen Minyak  Seorang Diri. Kepada para wanita beringatlah sebelum terkena...



Kisah Benar Wanita Dirogol Negro Ketika Buang Air Kecil di Stesyen Minyak Seorang Diri. Kepada para wanita beringatlah sebelum terkena info ini dikongsikan oleh group what up penulis asal entri ini. Jadi jangan anda hanya membaca sebaliknya tolong sharekan info peringatan ini kepada saudara mara dan rakan-rakan lain di laman sosial. Semoga ia menjadi iktibar untuk semua.

Kepada para wanita beringatlah sebelum terkena info ini dikongsikan oleh group what up penulis asal entri ini. Jadi jangan anda hanya membaca sebaliknya tolong sharekan info peringatan ini kepada saudara mara dan rakan-rakan lain di laman sosial. 

Attention! Perhatian untuk Wanita, especially muda dan jelita yang selalu berhenti dan pergi ke toilet petrol station. Kejadian ini BETUL terjadi pada seorang kenalan rapat kakak ipar kawan saya sendiri (penulis asal entri). Seorang perempuan dan her boyfriend (also a future husband since they're about to get married soon) berhenti di satu petrol station sebab nak pergi toilet.

Kalau kita perasan kat petrol station contohnya Petronas atau Shell, ada toilet yg kat dalam kedai Station Minyak itu sendiri, ada yang luar sikit sebelah dengan kedai dan ada jugak toilet yang bahagian belakang, jauh sikit dari pandangan awam. Yup, she went to that toilet, yang kat belakang tu, alone at night, while the boyfriend was waiting in the car.

Selepas 30 minit menunggu, this girl tak muncul, dia terus pergi ke toilet belakang tu untuk cari. Dia jumpa girlfriend dia pengsan dan dalam keadaan yang agak aib (suspected dirogol). Sadly, it is true. Somebody grabbed her when she was entering the toilet, tutup mulut dia, kunci toilet and violently, she was being raped. Couldn't really tell who, but through what she could see, the person is black and she suspected a negro.

Kesian sangat kat mangsa ni sebab dia akan berkahwin tak lama lagi dan dia berada dalam keadaan yang sangat trauma dan tertekan sekarang. Of course, who wouldn't right! Nauzubillah kalau itu terjadi kt kita/keluarga kita.

So, tolonglahh jgn pergi toilet sorang2 especially yg jauh kt hujung dunia nun regardless mlm or siang. Please be extra careful, get somebody (kawan, adik, tunang, suami, anak, anyone) untuk teman walaupun rasa tak macho sebab kena tunggu depan toilet, but safety firstt!! It could happen to anyone, bertudung ke free hair ke, anyone could be vulnerable (this girl is wearing hijab, so lets not assume that rape is inclined to happen to those wearing revealing clothes ONLY). Just be extra cautious, peeps.

Kisah Benar Wanita Dirogol Negro Ketika Buang Air Kecil Di Stesyen Minyak Seorang Diri. Kepada para wanita beringatlah sebelum terkena info ini dikongsikan oleh group what up penulis asal entri ini. Jadi jangan anda hanya membaca sebaliknya tolong sharekan info peringatan ini kepada saudara mara dan rakan-rakan lain di laman sosial.

Related

Viral! 3276148099783852063

Post a Comment Disqus Comments

Related Posts

loading...

Blog Archive

loading...
item