kucinghappy
Loading...

Sangat Kejam!!! Video: ‘Ahli Sihir’ Diikat, Didera, Dibakar Di Papua New Guinea

GEMPAR! Video sadis yang memaparkan empat orang wanita yang dibogelkan, diikat, dipukul dan dibakar oleh penduduk telah tersebar secara m...

GEMPAR! Video sadis yang memaparkan empat orang wanita yang dibogelkan, diikat, dipukul dan dibakar oleh penduduk telah tersebar secara meluas menerusi internet.
Kejadian dilaporkan berlaku di kawasan pedalaman Papua New Guinea, jiran Indonesia dan Australia itu selepas kesemua wanita terbabit disyaki mengamalkan ilmu hitam dan sihir.
Mereka didera dan diperlakukan sedemikian kerana kononnya dipercayai telah ‘mengambil’ jantung daripada seorang lelaki dengan kaedah yang tersembunyi untuk tujuan jahat.
Lelaki yang menjadi mangsa itu tinggal di sebuah perkampungan di wilayah Enga serta dikatakan telah jatuh sakit pada Ogos lalu dan ‘ahli sihir’ itu dituduh menjadi dalang kejadian tersebut.
witch
Menerusi video yang tersebar itu memperlihatkan beberapa wanita yang berada dalam keadaan telanjang dipukul dan diugut dengan parang oleh orang ramai yang sedang berang.
Berdasarkan kepada ayat terjemahan yang dibuat, wanita tempatan terbabit bertegas menafikan perbuatan itu dan mereka turut merayu untuk dilepaskan.
Penduduk yang marah dengan wanita tersebut mengugut dan salah seorang daripada mereka kedengaran berkata, “Jangan hanya pukul mereka, bakar sahaja mereka.”
Walau bagaimanapun, sekurang-kurangnya seorang daripada wanita itu dikatakan mati daripada insiden itu, namun masih tiada pengesahan mengenainya lagi. – Agensi/MYNEWSHUB.CC

Related

Video 2735539026985085405

Post a Comment Disqus Comments

Loading...

Related Posts

Loading...

Blog Archive

item